Are you sure you want to delete this item? Are you sure you want to delete these 0 items?

Download

Oops! Something went wrong! It doesn't appear to have affected your data. Please notify your system administrator if the problem persists. Access denied
Your session was expired. Page will be reloaded.

Processing...

Your assets are ready. If the download does not start automatically, click Download.

Add assets to album

 • Festspillet Det Gamle Spil om enhver, juli 1936
  Kultur, fritid og historie
  Steder
  Teatre i almindelighed
  Veje, gader, tunneler og viadukter
  Billedet af en scene, hvor skuespillerne står med ryggen op imod Ribe Domkirke, og kigger ud mod Torvet. I 1936 man at gøre Ribe til en ny festspilsby, og man fik Det Kongelige Teater til at opføre et spil: Det Gamle Spil om Enhver, instrueret af Svend Methling. Spillet blev over 4 dage i juli set af over 10.000 mennesker - og der var også folkedans på Slotsbanken. Arrangementet blev aldrig senere gentaget.
 • Skolegade i Ribe set mod syd, 27. juni 1973
  Steder
  Veje, gader, tunneler og viadukter
  Erhvervsliv
  Hotel og restaurationsvæsen
  Natur og teknik
  Transportmidler på landjorden i almindelighed
  Skolegade set mod syd. Bilen, en Mercedes holder ud for Hotel Klubben og der er personer ved indgangen til hotellet. Til venstre kan man lige se P-skiltet ind til parkeringen på den gamle busholdeplads mellem Hans Tausen og Sønderportsgade 8. Sønderportsgade 8 ses, hvor kvinden til venstre passer. Huset for enden af vejen er Sønderportsgade nr. 17 og der står Termansens Boghandel på skiltet. Gaden til venstre for Sønderportsgade 17, er Puggaardsgade.
 • Klostergade i Ribe, 27. juni 1973
  Steder
  Veje, gader, tunneler og viadukter
  Ingen parkerede biler. Man kan lige ane færdselstavlen ude til højre, der markerer parkering forbudt.
 • Sct. Catharinæ Kloster i Ribe, 27. juni 1973
  Kirker og klostre
  Kultur, fritid og historie
  Steder
  Veje, gader, tunneler og viadukter
  Sct. Catharinæ Kloster. Til højre ses huse i Klostergade.
 • Udsigten fra Ribe Domkirke mod nordvest, 27. juni 1973
  Farvande, fjorde, søer, vandløb, moser m.m.
  Steder
  Veje, gader, tunneler og viadukter
  Udsnit af Grønnegade set fra Domkirketårnet. I husrækken nederst i billedet (vestlige side af Grønnegade), ses i bunden af billedet nr. 9 med en port ind til gården og det bagved liggende hus. Nr. 11 er et smalt hus, som på gårdside har en toetagers tilbygning, som er sammenbygget med en tilsvarende tilbygning til nr. 13, som er næste hus. Herefter kommer gadeforløbet mellem Grønnegade og Præstegade, som er tildelt nr. 15 ( for evt. opførelse af et hus her), hvor biler holder. Efter denne ses nr. 17. Husrækken fortsætter og man ser haverne/gårdmiljøet. I husrækken på gadens østlige side ses fra billedets højre kant lidt af nr. 8(med et vindue i taget), herefter nr. 10 og 12. Nr. 12 er et gavlhus med gavlen mod Grønnegade og langsiden mod Smalleslippe. Herefter Grønnegade nr. 14. Nr. 14 er sammenbygget med nr. 16, som vender gavlen ud mod Mellemslippe. Efter Mellemslippe følget en stor toetagers ejendom nr. 18, som udfylder matriklen mellem Mellemslippe og Skomagerslippe. Husrækken fortsætter mod nordvest, husene bliver mindre og mindre synlige. Følger man billedets højre kan op og stopper på midten, ser man en mørk gavl. Det er baggården på Fiskergade 3. Bevæger man sig endnu længere op af billedet højre kant, kommer man til Ribe Å, der løber langs Skibbroen. På den anden side af Skibbroen ses Hovedengen. Følger man Ribe Å mod højre/nordvest, helt ud til billedets venstre kant og bevæger sig lidt mod højre igen, møder man et 2 etagers hus - Skibbroen nr. 31 og til højre for, Skibbroen nr. 29.Til højre og ned, skiller et hustag sig ud, ved at være længere. Det er Brorsonsminde, Fiskergade nr. 5.
 • Overdammen og Ribe Domkirke, 1920'erne
  Belysning
  Kirker og klostre
  Kultur, fritid og historie
  Natur og teknik
  Steder
  Veje, gader, tunneler og viadukter
  Overdammen og Ribe Domkirke. Til højre starter husrækken ved Overdammen 7 med Kosmora som var på stedet fra 1907-1934. For enden af Overdammen ses Ribe Domkirke.
 • Udsigt mod nordøst fra Ribe Domkirke, 1958-1965
  Erhvervsliv
  Hotel og restaurationsvæsen
  Steder
  Veje, gader, tunneler og viadukter
  Billedet er taget fra toppen af Ribe Domkirke og mod nordøst. I midten løber Storegade/ Overdammen og der ses biler og muligvis en bus omkring Overdammen 10 og 12. Husrækken langs Overdammen til venstre, er først Overdammenne 1, med en kvist ud mod Overdammen. Efter Overdammen 3, hvor der ses en cykellist ud for. Det lange tag, efter Overdammen 3, er nr. 5 - Apoteker Gaarden, hvor gården ses tydelig til venstre i billedet. Næste tydelige bygningen, er Kolvigs Gaard ved Skibbroen. Øverst til venstre i billedet ses en del af Ribe Jernindustri i Saltgade. Til højre, nederst i billedet er det taget på Hotel Dagmar, Torvet 1. Man kan fornemme to streger mellem de to skorstene på taget. Muligvis en reklame med ordene "Hotel Dagmar". Der ses en bil ud for Overdammen 10. Ca. i midten af billedet ses en lys bygning med træbinding. Dette er Skovmoses Gaard. Midten til højre på billedet ser man en masse træer. Dette er Andeøen og man kan godt lige se den ene side af Ribe Kunstmuseum.
 • Gymnastiklærer S.C. Stockholm Simonsen, Ribe, (1859-1937)
  Personer
  Brystbillede af S.C. Stockholm Simonsen (1859-1937) med medalje
 • Forsamling i Dannebrogssmykket sal o. 1920
  Personer
  Forsamling af festklædte mennesker i en Dannebrogssmykket sal, efter al sandsynlighed Ribe. Siddende i forreste række midt for til højre for en hvidklædt dame ses S.C. Stockholm Simonsen.
 • Familiebillede med S.C. Stockholm Simonsen, o. år 1900
  Personer
  Familie fotograferet op ad en husmur med vinduer. I forreste række tre kvinder og to børn. I Bageste række fire kvinder og en mand med lille barn på armen. Manden er S.C. Stockholm Simonsen (1859-1937), gymnastiklærer på Ribe Katedralskole, til højre for ham hans hustru Marie Stockholm Simonsen og til venstre for ham hans søster Karen Stockholm Simonsen.
 • Folkene bag Ribe-revyen 1976
  Kultur, fritid og historie
  Teatre i almindelighed
  Udendørs gruppebillede af holdet bag Ribe-revyen 1976 fotograferet 6. juli 1976. Jean-Michel Petot, Susanne Benthien, Hans Andersen, Annelise Højhus, Tom Roy-Nielsen, Morten Schuldt-Jensen, Morten Danckert, Steffen Rode, Annemette Havgaard Rasmussen, Terkel Michelsen.
 • Pudse-Madses kone og Holme-Beck på Torvet i Ribe 1930'erne
  Personer
  Pudse-Madses kone og Holme-Beck på Torvet med Weis' stue og Brøndums manufaktur i baggrunden. Måske forside fra Billed-Bladet?