Are you sure you want to delete this item? Are you sure you want to delete these 0 items?

Download

Oops! Something went wrong! It doesn't appear to have affected your data. Please notify your system administrator if the problem persists. Access denied
Your session was expired. Page will be reloaded.

Processing...

Your assets are ready. If the download does not start automatically, click Download.

Add assets to album

 • Esbjerg-skolen i Indien, ca. 1990
  Enkelte grundskoler, gymnasier og HF
  Uddannelse
  Fra Kanyakumari Public School, der var drevet af Komiteen for Esbjerg-skolen i Kanyakumari, Indien. Her er elever fra 3. klasse, der er fordybet over lektierne. I forbindelse med at FN udnævnte 1979 til Internationalt Børneår, besluttede man i Esbjerg at gøre noget for sagen. På idé af tidl. borgmester Henning Rasmussen startede en storstilet indsamlingskampagne, som i første omgang gav 500.000 kr. til opførelse af en skole i Kanyakumari på Indiens sydspids. 18. januar 1980 blev grundstenen til skolen lagt, og 1. juni samme år startede undervisningen.
 • Esbjerg-skolen i Indien, ca. 1990
  Enkelte grundskoler, gymnasier og HF
  Uddannelse
  Fra Kanyakumari Public School, der var drevet af Komiteen for Esbjerg-skolen i Kanyakumari, Indien. Her ses en del af skolens hovedbygning. I forbindelse med at FN udnævnte 1979 til Internationalt Børneår, besluttede man i Esbjerg at gøre noget for sagen. På idé af tidl. borgmester Henning Rasmussen startede en storstilet indsamlingskampagne, som i første omgang gav 500.000 kr. til opførelse af en skole i Kanyakumari på Indiens sydspids. 18. januar 1980 blev grundstenen til skolen lagt, og 1. juni samme år startede undervisningen.
 • Esbjerg-skolen i Indien, ca. 1990
  Enkelte grundskoler, gymnasier og HF
  Uddannelse
  Fra Kanyakumari Public School, der var drevet af Komiteen for Esbjerg-skolen i Kanyakumari, Indien. Her har et par af eleverne modtaget gaver fra Danmark. I forbindelse med at FN udnævnte 1979 til Internationalt Børneår, besluttede man i Esbjerg at gøre noget for sagen. På idé af tidl. borgmester Henning Rasmussen startede en storstilet indsamlingskampagne, som i første omgang gav 500.000 kr. til opførelse af en skole i Kanyakumari på Indiens sydspids. 18. januar 1980 blev grundstenen til skolen lagt, og 1. juni samme år startede undervisningen.
 • Esbjerg-skolen i Indien, ca. 1990
  Enkelte grundskoler, gymnasier og HF
  Uddannelse
  Udendørs undervisning på Kanyakumari Public School, der var drevet af Komiteen for Esbjerg-skolen i Kanyakumari, Indien. I forbindelse med at FN udnævnte 1979 til Internationalt Børneår, besluttede man i Esbjerg at gøre noget for sagen. På idé af tidl. borgmester Henning Rasmussen startede en storstilet indsamlingskampagne, som i første omgang gav 500.000 kr. til opførelse af en skole i Kanyakumari på Indiens sydspids. 18. januar 1980 blev grundstenen til skolen lagt, og 1. juni samme år startede undervisningen.
 • Esbjerg-skolen i Indien, ca. 1990
  Enkelte grundskoler, gymnasier og HF
  Uddannelse
  Der arbejdes koncentreret med en symaskine på Kanyakumari Public School, der var drevet af Komiteen for Esbjerg-skolen i Kanyakumari, Indien. I forbindelse med at FN udnævnte 1979 til Internationalt Børneår, besluttede man i Esbjerg at gøre noget for sagen. På idé af tidl. borgmester Henning Rasmussen startede en storstilet indsamlingskampagne, som i første omgang gav 500.000 kr. til opførelse af en skole i Kanyakumari på Indiens sydspids. 18. januar 1980 blev grundstenen til skolen lagt, og 1. juni samme år startede undervisningen.