Are you sure you want to delete this item? Are you sure you want to delete these 0 items?

Download

Oops! Something went wrong! It doesn't appear to have affected your data. Please notify your system administrator if the problem persists. Access denied
Your session was expired. Page will be reloaded.

Processing...

Your assets are ready. If the download does not start automatically, click Download.

Add assets to album

 • Deltagerne i Den Kulturhistoriske Søndagstur stiger på veterantoget, august 2016
  Arkivvæsen
  Kultur, fritid og historie
  Den 28. august 2016 arrangerede Sydvestjysk Egns- og Slægtshistoriske Forening (SESF) en kulturhistorisk søndagstur til Den Genfundne Bro og Vrads Sande. Her stiger deltagerne veterantoget på Bryrup Station - det skal føre dem til Vrads Sande.
 • Deltagere i SESFs Kulturhistoriske Søndagstur venter på Bryrup Station, august 2016
  Arkivvæsen
  Kultur, fritid og historie
  Den 28. august 2016 arrangerede Sydvestjysk Egns- og Slægtshistoriske Forening (SESF) en kulturhistorisk søndagstur til Den Genfundne Bro og Vrads Sande. Her venter turens deltagere på veterantoget, der skal transportere dem til Vrads Sande.
 • Gudenåen studeres på Kulturhistorisk Søndagstur, august 2016
  Arkivvæsen
  Kultur, fritid og historie
  Den 28. august 2016 arrangerede Sydvestjysk Egns- og Slægtshistoriske Forening (SESF) en kulturhistorisk søndagstur til Den Genfundne Bro og Vrads Sande. På billedet studerer Birgit Juul Kristensen (SESFs kasserer) og Jørgen Dahl Nielsen (SESFs næstformand) Gudenåens løb ved Den Genfundne Bro.
 • Kupeen i veterantoget fra Bryrup til Vrads Sande var fyldt, august 2016
  Kultur, fritid og historie
  Slægtsforskning
  Den 28. august 2016 arrangerede Sydvestjysk Egns- og Slægtshistoriske Forening (SESF) en kulturhistorisk søndagstur til Den Genfundne Bro og Vrads Sande. Strækningen mellem Bryrup og Vrads Sande blev tilbagelagt med veteranjernbanen.
 • Lyngområder set fra veterantoget mellem Bryrup og Vrads Sande, august 2016
  Farvande, fjorde, søer, vandløb, moser m.m.
  Steder
  Den 28. august 2016 arrangerede Sydvestjysk Egns- og Slægtshistoriske Forening (SESF) en kulturhistorisk søndagstur til Den Genfundne Bro og Vrads Sande. Strækningen mellem Bryrup og Vrads Sande blev tilbagelagt med veterantog, og jo nærmere det kom Vrads, des mere synlig blev lyngen.
 • Udsigt over sø fra veterantoget mellem Bryrup og Vrads Sande, august 2016
  Kultur, fritid og historie
  Slægtsforskning
  Den 28. august 2016 arrangerede Sydvestjysk Egns- og Slægtshistoriske Forening (SESF) en kulturhistorisk søndagstur til Den Genfundne Bro og Vrads Sande. Strækingen mellem Bryrup og Vrads Sande blev tilbagelagt med veterantog, og fra platformen var der god udsigt over landskabet, toget passerede.
 • Der kontrolleres billetter på veteranjernbanen mellem Bryrup og Vrads Sande, august 2016
  Jernbanetrafik i almindelighed
  Natur og teknik
  Jernbanetrafik i almindelighed
  Natur og teknik
  Den 28. august 2016 arrangerede Sydvestjysk Egns- og Slægtshistoriske Forening (SESF) en kulturhistorisk søndagstur til Den Genfundne Bro og Vrads Sande. Mellem Bryrup og Vrads Sande blev deltagerne transporteret med veterantog, og undervejs kom konduktøren forbi for at billettere.
 • Stoppestedet Skaaningbro på jernbanen Bryrup-Vrads, august 2016
  Jernbanetrafik i almindelighed
  Natur og teknik
  Den 28. august 2016 arrangerede Sydvestjysk Egns- og Slægtshistoriske Forening (SESF) en kulturhistorisk søndagstur til Den Genfundne Bro og Vrads Sande. Mellem Bryrup og Vrads Sande blev deltagerne transporteret med veteranjernbane, og på turen stoppede toget ved stoppestedet Skaaningsbro, hvor ingen dog havde lyst at stige af!
 • Sø mellem Bryrup og Vrads set fra veteranjernbanen, august 2016
  Jernbanetrafik i almindelighed
  Natur og teknik
  Den 28. august 2016 arrangerede Sydvestjysk Egns- og Slægtshistoriske Forening (SESF) en kulturhistorisk søndagstur til Den Genfundne Bro og Vrads Sande. Transporten mellem Bryrup og Vrads Sande skete med veteranbanen, som førte deltagerne gennem et landskab, der ellers ikke er så let tilgængeligt.
 • Bjarne Thomsen på platformen på Bryrup-Vrads veteranjernbane, august 2016
  Personer
  Den 28. august 2016 arrangerede Sydvestjysk Egns- og Slægtshistoriske Forening (SESF) en kulturhistorisk søndagstur til Den Genfundne Bro og Vrads Sande. Fhv., skolebibliotekar Bjarne Thomsen - og fotografen - gjorde rejsen på togets platform.
 • Ophold på platformen på Bryrup-Vrads Veteranjernbane er på eget ansvar, august 2016
  Jernbanetrafik i almindelighed
  Natur og teknik
  Den 28. august 2016 arrangerede Sydvestjysk Egns- og Slægtshistoriske Forening (SESF) en kulturhistorisk søndagstur til Den Genfundne Bro og Vrads Sande. På turen kunne man stå på togets platform - men på eget ansvar.
 • Deltagere i Kulturhistorisk Søndagstur går under Den Genfundne Bro, august 2016
  Arkivvæsen
  Kultur, fritid og historie
  Den 28. august 2016 arrangerede Sydvestjysk Egns- og Slægtshistoriske Forening (SESF) en kulturhistorisk søndagstur til Den Genfundne Bro og Vrads Sande. Karl Madsen og konen er langs Gudenåen på vej under Den Genfundne Bro.
 • Deltagerne i Den Kulturhistoriske Søndagstur stiger på veterantoget, august 2016
  Arkivvæsen
  Kultur, fritid og historie
  Den 28. august 2016 arrangerede Sydvestjysk Egns- og Slægtshistoriske Forening (SESF) en kulturhistorisk søndagstur til Den Genfundne Bro og Vrads Sande. Her stiger turens deltagere på veterantoget på Bryrup Station.
 • Skilt for Veteranbanen Bryrup-Vrads ved Bryrup Station, august 2016
  Jernbanetrafik i almindelighed
  Natur og teknik
  Den 28. august 2016 arrangerede Sydvestjysk Egns- og Slægtshistoriske Forening (SESF) en kulturhistorisk søndagstur til Den Genfundne Bro og Vrads Sande. Transporten til Vrads Sande skete med veteranbanen fra Bryrup.
 • Skilt med geodata for Bryrup på Bryrup Sation, august 2016
  Arkivvæsen
  Kultur, fritid og historie
  Den 28. august 2016 arrangerede Sydvestjysk Egns- og Slægtshistoriske Forening (SESF) en kulturhistorisk søndagstur til Den Genfundne Bro og Vrads Sande. Fra veterantoget, der skulle køre deltagerne fra Bryrup Station til Vrads Sande, kunne man bl.a. se dette skilt. der indplacerede Bryrup rent geografisk.
 • Afgang fra Bryrup Station til Vrads Sande på Kulturhistorisk Søndagstur, august 2016
  Arkivvæsen
  Kultur, fritid og historie
  Den 28. august 2016 arrangerede Sydvestjysk Egns- og Slægtshistoriske Forening (SESF) en kulturhistorisk søndagstur til Den Genfundne Bro og Vrads Sande. Konduktøren er ved at fortælle de sidste passagerer, at nu er det tid til ombordstigning, hvis de vil med. Passagererne er fra venstre Leif Birk, Jens Hagelskjær (med paraplyen) og Birgit Juul Kristensen (SESFs kasserer).
 • Deltagere i Kulturhistorisk Søndagstur sidder bænket i veterantoget, august 2016
  Arkivvæsen
  Kultur, fritid og historie
  Arkivvæsen
  Kultur, fritid og historie
  Den 28. august 2016 arrangerede Sydvestjysk Egns- og Slægtshistoriske Forening (SESF) en kulturhistorisk søndagstur til Den Genfundne Bro og Vrads Sande. Her sidder deltagerne bænket i veterantoget, der skal tage dem fra Bryrup til Vrads Sande.
 • Forsyninger bæres ind til SESF-medlemmer på Kulturhistorisk Søndagstur, august 2016
  Natur og teknik
  Transportmidler på landjorden i almindelighed
  Den 28. august 2016 arrangerede Sydvestjysk Egns- og Slægtshistoriske Forening (SESF) en kulturhistorisk søndagstur til Den Genfundne Bro og Vrads Sande. Turen mellem Bryrup og Vrads Sande blev tilbagelagt med veterantog, og på Vrads Sandes Station blev foretaget en omstigning til spisevognen, hvor der blev serveret kaffe og kage. Her leveres forretten: Boller med smør.