Are you sure you want to delete this item? Are you sure you want to delete these 0 items?

Download

Oops! Something went wrong! It doesn't appear to have affected your data. Please notify your system administrator if the problem persists. Access denied
Your session was expired. Page will be reloaded.

Processing...

Your assets are ready. If the download does not start automatically, click Download.

Add assets to album

 • Baggården Mellemdammen 18, Ribe.
  Bygninger, fredn., gårde, herregårde, huse og slot
  Steder
  Baggården Mellemdammen 18, Ribe. Kaldet Terpagers gård og senere Clausens gård.
 • Lillebiler foran Ribe Banegård
  Erhvervsliv
  Handel og samfærdsel i almindelighed
  Natur og teknik
  Trafik og transport i almindelighed
  Transportmidler på landjorden i almindelighed
  Frederik Sørensen var lillebilvognmand i Ribe og ejede 2 biler. En Chevrolet 1957, sort med hvide vinger og hvide hjul, nummerplade Z 70, og et folkevognsrugbrød med nummer ZN 18376. Damen hed Stella og var dansk-amerikaner på besøg i hjemlandet. Hun var veninde til Frederiks søster Agnes Jensen, der boede i Kansas City.
 • Sønderport set ind mod byen, 1920
  Danmarks historie 1900-1939
  Kultur, fritid og historie
  Sønderport set ind mod byen. Den gamle Nørreport er i anledning af Genforeningsdagen i 1920 rejst, og guirlandeprydede stænger ses indenfor i gaden. En flok køer drives ud af porten, to drenge ser til.
 • Gruppebillede af familien Mou, Ribe.
  Personer
  0
  Gruppebillede af familien Mou. Siddende, f.v: Slagtermester Sigurd Mou og hustru Vera med børnene Kirsten Mou, Vita Mou, Lissy Bruhn Mou (forreste række) samt Jonna og Agner Mou. Familien boede og havde slagterforretning i Saltgade 5, iflg. oplysning i Skattebog og Vejviser 1952-53.
 • Kong Chr. X hilser på Krigsveteraner fra 1864 på Torvet i Ribe.
  Danmarks historie i det 19. århundrede
  Personer
  Kultur, fritid og historie
  Kong Chr. X hilser på Krigsveteraner fra 1864 foran Processionsomgangen ved Domkirken. Bagved kongen ses Stockholm Simonsen og uidentificeret person. Lille udsnit af Lindegården og Arresten ses bagerst i billedet. Blandt tilskuerne ses en dame i hat og opsmøgede bukser. I hænderne holder hun et kamera. Damen er sandsynligvis Bodil Hauschildt.
 • Portræt af byfoged og borgmester i Ribe C. A. Tvermoes, 1911.
  Personer
  Portræt af byfoged og borgmester Carl Adolf Madsenius Tvermoes, Ribe. Født i København 30.9. 1863, død i Nykøbing Falster 25. 4. 1917. Gift med Agnes Neuhausen. Tvermoes var byfoged og borgmester i Ribe 1902-1911.
 • Vognmand Harald Nielsens bilpark, Ribe.
  Fragtbefordring
  Erhvervsliv
  Vognmand Harald Nielsen (th) og hans tre lastbiler med chauffører, linet op på vognmandens plads lige syd for broen over Stampemølleåen, for enden af Hundegade. Bilen til højre er en dansk produceret Triangel fra omkring 1939. Bilen i midten er en Ford Thames og bilen til venstre er en Triangel af nyere årgang.