Are you sure you want to delete this item? Are you sure you want to delete these 0 items?

Download

Oops! Something went wrong! It doesn't appear to have affected your data. Please notify your system administrator if the problem persists. Access denied
Your session was expired. Page will be reloaded.

Processing...

Your assets are ready. If the download does not start automatically, click Download.

Add assets to album

 • Sønderris, 29. april 1987
  Bydele og forstæder
  Steder
  Luftfoto over Sønderris med Stjerneparken til højre. Til venstre er første del Vædderens Kvarter opført, mens man har gjort klart til næste del i midten. Til højre ses Tyrens Kvarter, mens det bag ved er Vædderens Kvarter og Tvillingernes Kvarter.
 • Ådalskolen, 27. maj 1975
  Bydele og forstæder
  Steder
  Luftfoto over Ådalskolen, hvor man er ved at anlægge Åmoseparken rundt om. Villakvarteret til venstre er Åtoften. I baggrunden er det Åskrænten og Dalstrøget.
 • Ravnsbjerg, 14. maj 1980
  Bydele og forstæder
  Steder
  Luftfoto over Ravnsbjergparken og Guldager Stationsby. Nederste vej er Guldagervej, mens Guldager Stationsvej følger jernbanen til højre.
 • Sønderris, 9. maj 1978
  Bydele og forstæder
  Steder
  Luftfoto over Sønderris med Tarphagevej nederst. Eneste bebyggelse i Sønderris er Sønderrisgård, der gemmer sig bag træerne. Man er dog ved at anlægge Merkurvænget og Venusvænget.
 • Sædding Ringvej, 27. maj 1970
  Veje, gader, tunneler og viadukter
  Steder
  Luftfoto over Sædding Ringvej med Sædding Strandvej nederst i billedet. Boligkvarteret er Ålykken med Åtoften i baggrunden.
 • Fourfeldt, 8. september 1971
  Bydele og forstæder
  Steder
  Luftfoto over villakvarteret i Fourfeldt. Nederst til højre ses Fourfeldtskolen. Herefter følger Tåsingevej og Strynøvej, der er delt af det grønne areal. Herover ses Søstjernen, der bliver skåret over af Nordalsvej. På modsatte side af Krebsestien ses villakvarteret ved Vestervangen.
 • Ravnsbjerg, 26. maj 1977
  Bydele og forstæder
  Steder
  Luftfoto over villakvarteret Ravnsbjerg. Det er Guldagervej til højre. Til venstre fortsætter Ravnsbjerg over i Guldager Stationsby.
 • Ådalen, 27, maj 1975
  Bydele og forstæder
  Steder
  Luftfoto af Ådalen med Sædding Strandvej nederst i billedet. Yderst t.v. ses udløbet af Guldager Møllebæk. Det røde hus t.h. i billedet er Villa Solfang, Sædding Strandvej 229 (Parcharzins Pelsfarm). Det hvide område ca. midt i billedet er en mørtelfabrik.
 • Sønderris, 9. maj 1978
  Bydele og forstæder
  Steder
  Luftfoto over første del af Sønderris, hvor man skal til at opføre Merkurvænget og Venusvænget. Vejen nederst er Håndværkervej, der går forbi Sønderrisgård.
 • Luftfoto af Ådalen, 27. maj 1975
  Bydele og forstæder
  Steder
  Luftfoto af Ådalen. Vejen nederst er Dalstrøget, der møder Gudenåvej, der er ved at blive anlagt. Til højre ses Åmoseparken, hvor man skal til at bygge Åmosevænget og Kongeåvænget.
 • Sædding Nord, 9. maj 1978
  Bydele og forstæder
  Steder
  Luftfoto over Sædding Nord. Sædding Ringvej skærer gennem billedet. Nederst ses Sædding Strandvej. De to veje forbindes af Kystparken. På modsatte side af Ringvejen ligger Åtoften og Ådalshaven, hvorefter vi har Ådalskolen. Efter denne ses Åmosevænget og Ådalsvænget.
 • Tvillingernes Kvarter, 29. april 1987
  Bydele og forstæder
  Steder
  Luftfoto af området ved Tvillingernes Kvarter i Sønderris.
 • Hjerting - Guldager, 8. september 1971
  Bydele og forstæder
  Steder
  Luftfoto af området mellem Hjerting og Guldager, hvor Guldager Mølledam blandt andet ses. Kvarteret nederst til højre må være Søndre Tobølvej og Havbakken, der slår et sving til højre. På modsatte side af Søndre Tobølvej ses Jagtvænget og Havborgvej.
 • Esbjerg Tekniske Skole, 22. april 1971
  Bydele og forstæder
  Steder
  Luftfoto af området ved Esbjerg Tekniske skole på Spangsbjerg Møllevej. Vejen nederst til højre er Højtoftevej, der mødes med Højvangs Parkvej. I baggrunden ses de nu forsvundne kolonihaver ved haveselskabet Flora.