Are you sure you want to delete this item? Are you sure you want to delete these 0 items?

Download

Oops! Something went wrong! It doesn't appear to have affected your data. Please notify your system administrator if the problem persists. Access denied
Your session was expired. Page will be reloaded.

Processing...

Your assets are ready. If the download does not start automatically, click Download.

Add assets to album

 • Fourfeldt Fyr, 21. juni 1956
  Fyrvæsen
  Offentlige myndigheder
  Fourfeldt Fyr, der fungerer som en del af fyrlinjen i Sædding sammen med Sædding Fyr og Sædding Strand Fyr. Fyret i Fourfeldt blev sat op i 1953.
 • Årets julebelysning, 1. december 1957
  Steder
  Veje, gader, tunneler og viadukter
  Søndag den 1. december var første søndag i advent, hvor julebelysningen traditionen tro blev tændt for første gang. Her er det juletræet på Torvet med belysningen i Kongensgade til venstre.
 • Luciaoptog på De gamles Hjem, 13. december 1957
  Kultur, fritid og historie
  Livets fester, årets fester, byfester, øvrige fester
  Fredag den 13. december blev Lucia-dagen fejret med lysende optog. Her er det fra De gamles Hjem, hvor det kvindelige personale var med i optoget. Med bruden i spidsen gik de gennem alle afdelinger til stor glæde for beboerne.
 • Malermester Koch vinder ny bil, 19. december 1957
  Personer
  Malermester Carl Koch og frue fik torsdag den 19. december deres hidtil største julegade, nemlig en bil, som parret havde vundet i en konkurrence i Se & Hør. Bilen blev overrakt til parret af to søde nissepiger, importeret direkte fra København til formålet. De var altså ikke ekstraudstyr til bilen.
 • Nøddebo Præstegård i Kosmorama, december 1957
  Film i almindelighed
  Kultur, fritid og historie
  Den uopslidelige julefilm Nøddebo Præstegård blev i december 1957 vist i Kosmorama. Filmen er indspillet i 1934, men kan stadig begejstre publikum. For at understrege julestemning er biografens kontrollør klædt ud som julemand, hvilket naturligvis morer børnene.
 • Udstilling om motorvejsbyggeri, marts 1994
  Personer
  Fredag den 25. marts 1994 åbnede Vejdirektoratet en udstilling om motorvejsbyggeriet mellem Esbjerg og Kolding. Udstillingen blev vist på centertorvet i Sædding Centret. I den anledning havde Droobs konditor Henrik Sørensen fremstillet en motorvejskage, som Vejdirektør Per Milner (til venstre) og Esbjergs borgmester Johnny Søtrup spiser her for af kagen, der var lavet af fragilité, lagkagebund, nougat, smørcreme, hasselnødkrokant, solbærmarmelade, cognac og marcipan.
 • Reparation på fiskekutter, oktober 1955
  Havnevæsen
  Steder
  Højt til vejrs er en reparatør i gang med at reparere en antenne på kutteren E 124 Klara Munk, som ligger i Fiskerihavnen.
 • Johannes Hansen Jensen, 1948
  Personer
  Portræt af glarmester Johannes Hansen Jensen (1891-1960). I 1948 boede han i Strandbygade 5.