Are you sure you want to delete this item? Are you sure you want to delete these 0 items?

Download

Oops! Something went wrong! It doesn't appear to have affected your data. Please notify your system administrator if the problem persists. Access denied
Your session was expired. Page will be reloaded.

Processing...

Your assets are ready. If the download does not start automatically, click Download.

Add assets to album

 • Chr. Møller fra Den permanente Møbelmesse, oktober 1980
  Personer
  I stedet for at investere i et nyt hus har der været en udpræget tendens til, at en del mennesker i stedet for at købe nyt hus beslutter sig for at gøre mere ud af det gamle. Prokurist Chr. Møller fra Den permanente Møbelmesse oplever, at der bliver kørt flere møbler til såkaldte gamle adresser.
 • Elever kæmper mod skolelukning i Jerne, september 1980
  Personer
  Det er ikke kun forældrene, der kæmper mod lukningen af Jerne Skole. Også eleverne er stærkt utilfredse med den varslede lukning. De mener, at lærerne flytter fra skolen, da den er lukningstruet, hvilket går ud over undervisningen. Faktisk ser de slet ikke nogle argumenter for lukningen. Her er det tre af eleverne: Lea Juhl Jensen, Niels Peter Rasmussen og elevrådsformand Carsten Larsen. Skolelukningen blev dog først en realitet i 1989.
 • Jazzkvintet 79, september 1980
  Kultur, fritid og historie
  Musik
  I en uddannelsesby som Esbjerg burde der være grundlag fornogle arrangementer med en intim jazz-stemning. Det mente orkesteret Jazzkvintet 79, der efterfølgende samarbejdede med Strandby Bodega om at arrangere en jazzaften. Første aften fandt sted den 26. september. Bandet bestod af Tommy Hagenau på trompet, Henning Bach på bas, Finn Østergaard på klaver, Otto Poulsen på saxofon og Johnny Knudsen på trommer. Det er dog kun de fire af medlemmer, der her er samlet.
 • Kvaglund Kirkes Børne- og Ungdomskor, september 1980
  Kultur, fritid og historie
  Musik
  Kvaglund Kirkes Børne- og Ungdomskor består af 28 medlemmer. De mødes en gang om ugen under ledelse af organist Margrethe Madsen. En gang om måneden synger koret ved gudstjenesten i kirken.
 • Annelise og Ivan Kristensen, august 1980
  Personer
  De to fotografer Ivan og Annelise Kristensen flyttede i 1980 til nye lokaler i industrikvarteret ved Tarphagevej. Her tog de en ny aktivitet i brug. Der var tale om et farvelaboratorium, så man selv kunne fremstille farvepapirbilleder. Samtidig kunne de to fotografer også levere farvetryksager i mindre opløsning.