Are you sure you want to delete this item? Are you sure you want to delete these 0 items?

Download

Oops! Something went wrong! It doesn't appear to have affected your data. Please notify your system administrator if the problem persists. Access denied
Your session was expired. Page will be reloaded.

Processing...

Your assets are ready. If the download does not start automatically, click Download.

Add assets to album

 • Omlægning af Treenighedskirkens forplads, oktober 2012
  Folkekirken i almindelighed
  Religion
  Lastbil tømmer sit lad for sten eller grus i forbindelse med omlægningen af Treenighedskirkens forplads, oktober 2012.
 • L. Møllers familiegravsted på Jerne Kirkegård, marts 2007
  Personer
  0
  Kirkegården i Jerne, afd. B, række 6, nr. 8-9 (kun den store sten blev bevaret): L. Møllers Familiegravsted Inskription: Hvi gemmer du støvet i kiste/ Hvi rister du navnet i sten/ Når ikke i troen du vidste / at vågne skal slumrende ben Bevaringskriterium: e (= inskription) L. Møller står for Lorents Møller - herren som ha givet navn til Lorents Møllers Vej. Se også: Q12205-076-1249 og Q12204-076-1249.
 • Gerlis Baun lytter til Morten Holms beretning om Clay Deep-forlisene, februar 2007
  Personer
  0
  Efter historien bag nedsejlingen af fire Esbjergkuttere ved Clay Deep i februar 1940 var kommet frem, arrangerede Ugeavisen Esbjerg i slutningen af februar 2007 en mindesejlads med Englandsbåden Dana Sirena for så mange pårørende, som det var lykkedes at samle. På billedet fortæller Morten Holm på et fællesmøde på Englandsbåden de pårørende om de fund, han har gjort i tyske arkiver. Her lytter Gerlis Baun (t.v.) og hendes søster til beretningen. De mistede begge deres far, der var om bord på kutter Ejjam.
 • Spangsbjerg Mølle, ca. 1915
  Erhvervsliv
  Mølleri
  På søndagstur til Spangsbjerg Mølle. Vindmøllen eksisterede fra 1859 til ca. 1920, hvor den blev revet ned.
 • Morten Holm fortæller om sine fund om Clay Deep-forlisene, februar 2007
  Personer
  0
  Efter historien bag nedsejlingen af fire Esbjergkuttere ved Clay Deep i februar 1940 var kommet frem, arrangerede Ugeavisen Esbjerg en mindesejllads med Englandsbåden Dana Sirena for så mange pårørende, som det var lykkedes at samle. På billedet fortæller Morten Holm på et fællesmøde på Englandsbåden de pårørende om de fund, han har gjort i tyske arkiver.