Are you sure you want to delete this item? Are you sure you want to delete these 0 items?

Download

Oops! Something went wrong! It doesn't appear to have affected your data. Please notify your system administrator if the problem persists. Access denied
Your session was expired. Page will be reloaded.

Processing...

Your assets are ready. If the download does not start automatically, click Download.

Add assets to album

 • Indvielsen af Svømmestadion Danmark, 8. september 1996
  Kultur, fritid og historie
  Svømning i almindelighed
  Svømmestadion Danmark, Gl. Vardevej 66
  Fra indvielsen af Svømmestadion Danmark, der fandt sted den 8. september 1996. Her er prinsesse Alexandra netop ankommet og hilser på de mange fremmødte. Hun blev modtaget af borgmester Johnny Søtrup, der i dagens anledning var iført borgmesterkæden.
 • Indvielsen af Esbjerg Musikhus, 14. marts 1997
  Kultur, fritid og historie
  Musik
  Musikhuset Esbjerg, Havnegade 18
  Undervisningsminister Ole Vig Jensen i samtale med Reidar Faurbye ved åbningen af musikhuset, fredag d. 14 marts 1997.
 • Folkedansere i foyeren, Musikhuset, 14. marts 1997.
  Kultur, fritid og historie
  Dans i almindelighed
  Folkedans
  Fra indvielsen af Esbjerg Musikhus, der fandt sted fredag den 14. marts 1997. Her er der opvisning i folkedansopvisning i foyeren. Personerne er fra venstre og mod uret: Karl Kristensen, Jane Dahl /rød kjole), Niels Jørgen Høy (med hvide bukser), Grethe Kristensen (med ryggen til), Jens Jensen, Hanne Kristensen (i rød kjole med siden til), ukendt par (han med rød hue og hvid skjorte, hun med hvidt tørlklæde og sort kjole), Ernst Vedstesen (med ryggen til), Charlotte Høy Feddersen, Niels Skjød Nielsen og Birthe Vedstesen. Personen med armen, som anes i billedet t.v., er Birthe Sørensen.
 • Clupea, flydende sildekogeri, 1952.
  Erhvervsliv, Animalske og vegetabilske olier og fedtstoffer, Clupea
  Fiskekuttere losser sild til det norske fabriksskib Clupea, som var et flydende sildekogeri.
 • Annette og Marianns dåb, 1945
  Livets fester, årets fester, byfester, øvrige fester
  Kultur, fritid og historie
  Tvillingedåb bestilt af E. Jensen, Skjoldsgade 16. Det må være Elis Jensen, der var gift med Ane Kirstine Lund Birkmose. Parret fik tvillingerne Mariann og Annette, der blev født 21. september 1945.
 • Barnedåb, 1945
  Livets fester, årets fester, byfester, øvrige fester
  Kultur, fritid og historie
  Dåbsbillede bestilt af Birger Olsen, Havnegade 5. Det er ikke lykkedes at finde vedkommende. Men der ses en Birger Farup Olesen på adressen Havnegade 7. Kan det være ham? Han var gift med Inge Bertine. Parret fik datteren Susanne, der var født den 24. juli 1945. Kan det være fra hendes dåb?
 • Dåbsbillede, 1940-1945.
  Livets fester, årets fester, byfester, øvrige fester
  Kultur, fritid og historie
  Dåbsbillede. Billedet er bestilt af installatør Jensen, Torvegade 70. Det må være Georg Jensen, der var gift med Edith Magdalene.
 • Gæster ved Kis Jessens dåb, 1945
  Kultur, fritid og historie
  Livets fester, Årets fester, Byfester, Øvrige fest
  Barnedåb, generelt
  Dåbsbillede bestilt af fru Jessen, Tømrergade 2 2. sal. Det må være Anders Frode Jessen (1913-1979), der var gift med Johanne (f. 1919). Parret fik datteren Kis, der blev født 15. april 1945. Her må det være deltagerne i dåben. Moderen holder barnet.
 • John Grumsens barnedåb, 1944
  Personer
  0
  Anna og Johan Grumsen, Ribegade med deres søn John Grumsen. Johan Grumsen var maskinfabrikant
 • Jørgen og Agnete Lauridsen, 1945
  Fotografi og fotografhåndværk
  Kultur, fritid og historie
  Ægtepar. Billedet er bestilt af Lauridsen, Storegade i Jerne. Det må næsten være arbejdsmand Jørgen Marius Gundersborg Lauridsen (1897-1976), der boede i Storegade 60. Han var gift med Agnete Jensine (1901-1986). Billedet er højst sandsynligt taget i forbindelse med parrets sølvbryllup den 8. oktober 1945. Bemærk billedet på væggen af Stauning. (Det kunne også være to andre personer, da disse to her ikke med på familiebilledet (se 48590-008)
 • Familieportræt, ca. 1944
  Dagligliv
  Social og sundhed
  Familiebillede. Billedet er bestilt af vognmand L. Petersen, Rørkjærsgade, Det må være Laurits Marius Petersen, der boede Rørkjærsgade 60. Han var gift med Mary. Billedet er sikkert taget i forbindelse med deres sølvbryllup den 18. april 1944.
 • Deltagere ved sølvbryllup, december 1943
  Kultur, fritid og historie
  Livets fester, Årets fester, Byfester, Øvrige fest
  Sølvbryllup, generelt
  Familiebillede. Det er muligvis deltagerne i et sølvbryllup. Billedet er bestilt af bogholder Jensen. Det kunne være Fredenhardt Emanuel Jensen. Han var gift med Ella Charlotte. Parret fejrede sølvbryllup den 29. december 1943.
 • Familiebillede, 1940-1945.
  Dagligliv
  Social og sundhed
  Familie. Billedet er bestilt af snedker Ludvigsen, Nørrebrogade. Det må være snedkermester Jens Anders Ludvigsen, der var gift med Kathrine Cecilie. Parret fejrede guldbryllup i 1943. Det må næsten være i den anledning, at fotografen var forbi.
 • Valdemar og Karen Fritsa Jensen, ca. 1942
  Dagligliv
  Social og sundhed
  Ægtepar. Billedet er bestilt af chauffør Valdemar Jensen, Strandbygade. Det må være Valdemar Jensen, der var født den 14. marts 1894. Han var gift med Karen Fritsa, der var født den 1. oktober 1898. Parret fejrede sølvbryllup den 14. marts 1942. Det kunne være i den anledning, at fotografen har været forbi. Parret havde to hjemmeboende børn ved folketællingen 1940: Ketty Else (f. 1923) og Ebba Marie (f. 1927).
 • Ukendte personer foran et hus, ca. 1945.
  Kultur, fritid og historie
  Fotografi og fotografhåndværk
  Bølling, Paul A. Fot. ca. 1930-1976
  Ukendte personer fotograferet foran et hus. Billedet er bestilt af lærer Svend Hansen, København.
 • Else Nikolajsen, 1944
  Livets fester, årets fester, byfester, øvrige fester
  Kultur, fritid og historie
  Konfirmationsfoto bestilt af barber Nicolajsen i Skolegade. Det må være Hans Nikolajsen, der var gift med Marie Louise Frederikke. Parret havde datteren Else, der blev konfirmeret i Zions Kirke den 24. september 1944.
 • Kai og Ruths bryllup, 4. august 1945
  Fotografi og fotografhåndværk
  Kultur, fritid og historie
  Gæster ved et bryllup. Billedet er bestilt af Lauridsen, Ringen. Det må være familien Lauridsen, der boede Ringen 57, hvilket også passer med Rørkjær Skole i baggrunden. Her boede Emilie og Henrik Lauridsen. Parret havde sønnen Kai. Han blev gift med Ruth den 4. august 1945. Brylluppet blev holdt Ringen 57.
 • Bent Doman Christensen, 1943-1945.
  Personer
  Bent Doman Christensen, Vinkelvej 10.