Are you sure you want to delete this item? Are you sure you want to delete these 0 items?

Download

Oops! Something went wrong! It doesn't appear to have affected your data. Please notify your system administrator if the problem persists. Access denied
Your session was expired. Page will be reloaded.

Processing...

Your assets are ready. If the download does not start automatically, click Download.

Add assets to album

 • Kunder hos Droob, 5. december 1962
  Enkelte almene handelsfirmaer
  Erhvervsliv
  Onsdag den 5. december 1962 åbnede Droob i Kongensgade 18 for første gang som selvbetjeningsbutik. I den anledning kunne gæsterne gratis få 1/8 kg. Droob kaffe, når de handlede selvbetjening. Der ser ud til at være både indkøbskurve og indkøbsvogne.
 • Hans Peter og Hansine Blæst, 1924
  Personer
  0
  Portræt af ægteparret Hans Peter Blæst og Hansine Blæst. Hans Peter var født med efternavnet Jensen i Ulsted Sogn den 27. februar 1866 og arbejdede som fisker. Hansine var også født med efternavnet Jensen. Hun var født i Hadbjerg Sogn den 3. maj 1868.
 • Familien Blichfeldt, 1911
  Personer
  0
  Familien Blichfeldt. Stående ses ægteparret Marie og Erhardt Blichfeldt, mens det til højre er Erna Blichfeldt. Siddende ses skibsmægler Niels Winther og telegrafist Andrea Elisabeth Blichfeldt.
 • Bombekrater på Fanø, 1940
  Besættelestiden, enkeltbegivenheder
  Kultur, fritid og historie
  Onsdag den 20. marts kastede en engelsk flyver fire bomber over Fanø. Kun få hundrede meter fra assistenboligen nord for Sønderho kunne de dybe bombekratere ses.
 • Ødelagt mur efter sprængstykker, 17. december 1942
  Besættelsestiden, dagligliv
  Kultur, fritid og historie
  Under luftalarmen over Esbjerg torsdag den 17. december 1942 slog enkelte sprængstykker gennem vinduer og tage i byen. Her ses et hul, der er slået i et loftsværelse i en ejendom i Stormgade 57A, hvor centralvarmeanlæggets ledninger også blev slået i stykker, så vandet strømmede ud. Derfor skal man altid søge i beskyttelsesrummet, når luftalarmen lyder.
 • Bymesterskab i streetart & graff, 2015.
  Kunst i almindelighed
  Kultur, fritid og historie
  EK-Net
  Events
  Unge
  En deltager ved bymesterskabet i streetart & graff sprayemaler et billede på vandtårnet ved den gamle remise, som er ved at blive bygget om til GAME Streetmekka.
 • Jakobskirken i Nørrebrogade, november 2010
  Kirker og klostre
  Kultur, fritid og historie
  Facadefoto af Den Apostolske Kirke, hvor også Kristen Center og Kristen Radio holder til.
 • Strandby Kirkevej/Nørrebrogade, november 2010
  Kirker og klostre
  Kultur, fritid og historie
  Facadefoto af Den Apostolske Kirke, også kaldet Jakobskirken, Nørrebrogade 65.
 • Øvelse under besættelsen, 22. juni 1942
  Besættelsestiden, dagligliv
  Kultur, fritid og historie
  Husvagter og brandvæsen ved en fælles øvelse under besættelsestiden. Luftværnsøvelsen fandt sted ved FDBs Tobaksfabrik den 22. juni 1942. Her er det luftværnslederen, fabriksmester Jacobsen, der giver kritik efter øvelsens afslutning.
 • Øvelse, ca. 1943
  Besættelsestiden, dagligliv
  Kultur, fritid og historie
  Medlemmer af øvrige kolonner ved FDB's tobaksfabrik får instruktion af Sund Nielsen. Yderst til højre, forrest, Jørgen Jørgensen, som var chefinstruktør i førstehjælp og CFF luftværnsforeningen fra 1935 - 1950. Det er højst sandsynligt i forbindelse med en lufrtværnsøvelse på fabrikken, der fandt sted den 22. juni 1942