Are you sure you want to delete this item? Are you sure you want to delete these 0 items?

Download

Oops! Something went wrong! It doesn't appear to have affected your data. Please notify your system administrator if the problem persists. Access denied
Your session was expired. Page will be reloaded.

Processing...

Your assets are ready. If the download does not start automatically, click Download.

Add assets to album

 • Arffmanns Swingkvartet i 1939.
  Kultur, fritid og historie
  Musik
  Arffmanns Swingkvartet
  Andreas Arffmann, trompet, Bjarne Jacobsen, klaver, Arne Astrup, tenor saxofon og Mads Lisby, guitar. Orkestret oprettet sidst i 1930 erne. Ophørsår ukendt. Arffmanns hovedinstrument var violin.
 • Manufaktur. Hess Stoffer, 1976
  Tekstilfabrikation
  Erhvervsliv
  Hess Stoffer med moderigtige kjolestoffer, Kongensgade 85.
 • Børnehaven Tarphagevej, 2006.
  Bygninger, fredn., gårde, herregårde, huse og slot
  Steder
  Luftfoto af Børnehaven Tarphagevej. Børnehaven er placeret på den grund, kiropraktor fru Kirstine Olesen skænkede Sædding til egen kirke i 1951, men det blev kasseret af bl.a. Kirkeministeriet på grund af størrelsen.
 • Forsiden af dagbladet Vestkysten, april 1952
  Erhvervsliv
  Pressevæsen
  Forsiden af dagbladet Vestkysten d. 22. april 1952, hvor overskrifterne bl.a. er, at England ønsker at handle frit igen. Desuden er der et billede fra en forstrandsauktion, hvor bl.a. Danmarks Radio var repræsenteret ved journalist Ole Kühnel.
 • Parti fra Jernbanegade, 1986.
  Steder
  Veje, gader, tunneler og viadukter
  Jernbanegade
  Parti fra Jernbanegade set mod Frodesgade. Midt i billedet ses Nygårdsvej. Forretningen til venstre er Bach Textil.
 • Julevinduerne i Marie Wahlstrøms Modeforretning studeres, november 2014
  Kultur, fritid og historie
  Den 26. november 2014 arrangerede Esbjerg Byhistoriske Arkiv en kulturhistorisk hverdagstur til Den Gamle By i Århus for at se museets juleudstilling. Ved ankomsten blev deltagerne delt i to grupper, og derpå fulgte der en rundvisning i Den Gamle By. Her har den ene gruppe gjort stop ved Marie Wahlstrøms modeforretning - den stammer oprindelig fra Lemvig. Med rød hue ses Henrik Qvist.
 • Juletræ og julegaver hos modehandler Marie Wahlstrøm, november 2014
  Kultur, fritid og historie
  Museer
  Den 26. november 2014 arrangerede Esbjerg Byhistoriske Arkiv en kulturhistorisk hverdagstur til Den Gamle By i Århus for at se museets juleudstilling. Ved ankomsten blev deltagerne delt i to grupper, og derpå fulgte der en rundvisning i Den Gamle By. Her besøg den ene gruppe fr. Marie Wahlstrøms modeforretning og bolig – den stammer oprindelig fra Lemvig. I dagligstuen stod det pyntede juletræ, fortrinsvis med Dannebrogsflag, og t.v. i billedet ses julegaverne, der er er pakket ind i brunt papir.
 • Den julepyntede Havnegade i Den Gamle By, november 2014
  Kultur, fritid og historie
  Museer
  Den 26. november 2014 arrangerede Esbjerg Byhistoriske Arkiv en kulturhistorisk hverdagstur til Den Gamle By i Århus for at se museets juleudstilling. Ved ankomsten blev deltagerne delt i to grupper, og derpå fulgte der en rundvisning i Den Gamle By. Her ses den julepyntede Havnegade i Den Gamle By.
 • Det rekonstruerede, sønderjyske konditori er juleudsmykket, november 2014
  Kultur, fritid og historie
  Museer
  Den 26. november 2014 arrangerede Esbjerg Byhistoriske Arkiv en kulturhistorisk hverdagstur til Den Gamle By i Århus for at se museets juleudstilling. Turen blev indledt med en rundvisning, og på den blev bl.a. den rekonstruerede bygning med det sønderjyske konditori vist frem - i juleudsmykket form.
 • Blomstrende planter i Den Gamle By i Århus, november 2014
  Kultur, fritid og historie
  Museer
  Den 26. november 2014 arrangerede Esbjerg Byhistoriske Arkiv en kulturhistorisk hverdagstur til Den Gamle By i Århus for at se museets juleudstilling. Besøget blev indledt med guidede ture - i den milde november stod der stadigt blomstrende buske i haverne til nogle af husene.
 • Blomstrende planter i haverne i Den Gamle By i Århus, november 2014
  Kultur, fritid og historie
  Museer
  Den 26. november 2014 arrangerede Esbjerg Byhistoriske Arkiv en kulturhistorisk hverdagstur til Den Gamle By i Århus for at se museets juleudstilling. I haverne til nogle af husene stod der stadig blomstrende planter - november var mild.
 • Der fortælles om kålhaven i Den Gamle By i Århus, november 2014
  Kultur, fritid og historie
  Museer
  Den 26. november 2014 arrangerede Esbjerg Byhistoriske Arkiv en kulturhistorisk hverdagstur til Århus for at se juleudstillingen i Den Gamle By. Deltagerne blev delt op i to grupper, og her hører den ene af grupperne om gårdenes kålhaver. Yderst t.v. ses Jens Hagelskjær, med rød hue Henrik Qvist og yderst t.h. med lyseblå jakke Jens Lindgaard Knudsen.
 • Kraner over Den Gamle By i Århus, november 2014
  Kultur, fritid og historie
  Museer
  Den 26. november 2014 arrangerede Esbjerg Byhistoriske Arkiv en kulturhistorisk hverdagstur til Den Gamle By i Århus for at se museets juleudstilling. Fra bygningernes baghaver var der dog også mulighed for at se byggekranerne over museet.
 • Der gøres klar til rundvisning i Den Gamle By, november 2014
  Kultur, fritid og historie
  Museer
  Den 26. november 2014 arrangerede Esbjerg Byhistoriske Arkiv en kulturhistorisk hverdagstur til Den Gamle By i Århus - faktisk til erstatning af en tilsvarende tur året før, hvor en orkan kom i vejen. Her er den ene af de to grupper klar til rundvisningen. I blå jakke t.v. ses Jens Lindgaard Knudsen og med rød hue t.h. ses Henrik Qvist.