Are you sure you want to delete this item? Are you sure you want to delete these 0 items?

Download

Oops! Something went wrong! It doesn't appear to have affected your data. Please notify your system administrator if the problem persists. Access denied
Your session was expired. Page will be reloaded.

Processing...

Your assets are ready. If the download does not start automatically, click Download.

Add assets to album

 • Nøddebo Præstegård i Kosmorama, december 1957
  Film i almindelighed
  Kultur, fritid og historie
  Den uopslidelige julefilm Nøddebo Præstegård blev i december 1957 vist i Kosmorama. Filmen er indspillet i 1934, men kan stadig begejstre publikum. For at understrege julestemning er biografens kontrollør klædt ud som julemand, hvilket naturligvis morer børnene.
 • Malermester Koch vinder ny bil, 19. december 1957
  Personer
  Malermester Carl Koch og frue fik torsdag den 19. december deres hidtil største julegade, nemlig en bil, som parret havde vundet i en konkurrence i Se & Hør. Bilen blev overrakt til parret af to søde nissepiger, importeret direkte fra København til formålet. De var altså ikke ekstraudstyr til bilen.
 • Lucia-fest på De gamles Hjem, 13. december 1957
  Kultur, fritid og historie
  Livets fester, årets fester, byfester, øvrige fester
  Fredag den 13. december blev Lucia-dagen fejret med lysende optog. Her er det fra De gamles Hjem, hvor det kvindelige personale var med i optoget. Med bruden i spidsen gik de gennem alle afdelinger til stor glæde for beboerne.
 • Fourfeldt Fyr, 21. juni 1956
  Fyrvæsen
  Offentlige myndigheder
  Fourfeldt Fyr, der fungerer som en del af fyrlinjen i Sædding sammen med Sædding Fyr og Sædding Strand Fyr. Fyret i Fourfeldt blev sat op i 1953.
 • Årets julebelysning, 1. december 1957
  Steder
  Veje, gader, tunneler og viadukter
  Søndag den 1. december var første søndag i advent, hvor julebelysningen traditionen tro blev tændt for første gang. Her er det juletræet på Torvet med belysningen i Kongensgade til venstre.