Are you sure you want to delete this item? Are you sure you want to delete these 0 items?

Download

Oops! Something went wrong! It doesn't appear to have affected your data. Please notify your system administrator if the problem persists. Access denied
Your session was expired. Page will be reloaded.

Processing...

Your assets are ready. If the download does not start automatically, click Download.

Add assets to album

 • Surjit Singh Barnala. (21 October 1925 – 14 January 2017) 1978.
  Personer
  Indiens Minister of Irrigation Water Resources, Food, Environment and Forests, Consumer Affairs, Power, Chemical And Fertilizers and Rural Development Mr. Surjit Singh Barnala på besøg i Esbjerg maj 1978. Singh Barnala var fra Punjab og sihk, derfor den traditionelle sihk-turban. Uden turban er det Maskinfabrikken Nautics direktør John Abrahamsen, der var med på rundvisningen i håb om at score nogle indiske ordre.
 • Gu Mu i Esbjerg 1978
  Erhvervsliv
  Politik
  25. maj 1978: En kinesisk delegation med viceministerpræsident Gu Mu i spidsen var på besøg i Danmark, og deriblandt Esbjerg, for at se på vores fødevarerproduktion og -eksport. På billedet defilerer gæsterne forbi en stribe af danske baconsvin, der ligger på lit de parade hos Ess-Food. Forrest til venstre ses Ess-Food direktør Orla Furbo. Forreste kineser er Gu Mu og bag ham Vandkraftmininster Tsien Cheng-Ying og lige over hende ses borgmester Henning Rasmussens smilende ansigt. Gu Mus delegation talte i alt 30 personer. NB. Gu Mu bliver i "Vestkysten" skrevet Ku Mu
 • Gu Mu i Esbjerg 1978
  Erhvervsliv
  Politik
  25. maj 1978: En kinesisk delegation med viceministerpræsident Gu Mu i spidsen var på besøg i Danmark, og deriblandt Esbjerg, for at se på vores fødevarerproduktion og -eksport. Her ses den kinesiske vicepræsident til venstre. De to herrer, der er mest optaget af hinanden er partifællerne (socialdemokratiet) Esbjergs borgmester Henning Rasmussen og Danmarks trafikminister Kjeld Olesen (senere udenrigsmininster)
 • Tanzaniere i Esbjerg. 1977
  Personer
  Otte tanzaniere var på besøg i Esbjerg den 13. maj 1977. Der var arbejdsminister Abel Mwanga og undervisningsminister N. Kuhanga plus seks repræsentanter for arbejdegivere, fagforeninger og arbejdsministeriet. Tanzanierene var specielt interesserede i arbejdsmarkedsforhold og demokrati på arbejdspladsen. Man var derfor på besøg på højskolen, Vanførefondens Kollektivhus og Lærerseminariet. Som ekstranummer også et besøg på den på Esmadan værftet nybyggede fiskekutter "Campo Star", der var tæt på afsejling mod Cameroun, - på den modsatte side af Afrika - men alligevel! Hvem der lige er på billedet her ved vi ikke, ej heller hvor, men muligvis på Vanførekollektivet.
 • Gu Mu i Esbjerg 1978
  Erhvervsliv
  Politik
  Ukendt
  25. maj 1978: En kinesisk delegation med viceministerpræsident Gu Mu (September 1914 – November 6, 2009) i spidsen var på besøg i Danmark, og deriblandt Esbjerg, for at se på vores fødevarerproduktion og -eksport. Kineseren med pegefingeren er Gu Mu og kvinden i centrum er Vandkraftmininster Tsien Cheng-Ying. Man diskuterer det forøgede antal af ribben på en dansk gris. Gu Mu var Kinas vicemininisterpræsident fra 1975 til 1982.
 • Præsident Nyerere på nyere trawler. 1976
  Personer
  Politik
  Tanzanias præsident Julius Nyerere var på officielt besøg i Esbjerg lørdag den 8. maj 1976. Præsidenten var meget interesseret i alt, Hvad han blev forevist og ikke for fin til at kravle på en stige for at komme op og ned på en nybygget Trawler ved Auktionskaj
 • Præsident Nyerere i Esbjerg 1976
  Personer
  Politik
  Tanzanias præsident Julius Nyerere var på officielt besøg i Esbjerg lørdag den 8. maj 1976. Her er vi på Baconcentralen med Danmarks udenrigsminister Knud Børge Andersen til venstre. Julius Nyerere i midten og DFDS direktør Orla Furbo til højre.
 • Tanzaniere i Esbjerg. 1977
  Erhvervsliv
  Politik
  Otte tanzaniere var på besøg i Esbjerg den 13. maj 1977. Der var arbejdsminister Abel Mwanga og undervisningsminister N. Kuhanga plus seks repræsentanter for arbejdegivere, fagforeninger og arbejdsministeriet. Tanzanierene var specielt interesserede i arbejdsmarkedsforhold og demokrati på arbejdspladsen. Man var derfor på besøg på højskolen, Vanførefondens Kollektivhus og Lærerseminariet. Som ekstranummer også et besøg på den på Esmadan værftet nybyggede fiskekutter "Campo Star", der var tæt på afsejling mod Cameroun, - på den modsatte side af Afrika - men alligevel! På billedet her er en af Tanzanierne på vej ned ad lejderen til "Campo Star"s lastrum. Borgmester Henning Rasmussen holder fast i en pæl og fiskeriforeningens formand Kent Kirk i sin pibe.
 • Østrigske politikere i Esbjerg 1962
  Erhvervsliv
  Personer
  Politik
  En gruppe østrigske politikere var på besøg i Esbjerg i maj 1962 og blev modtaget af repræsentanter for byråd og myndigheder. Forrest fra venstre: Vicepræsident i de Østrigske Forbundsråd, Fritz Eckert. Fiskeriminister i Danmark A.C. Normann. Den navnkundige tidl. politimester i Køge Vagn Bro nu MFer for partiet Venstre. Edmund Aigner, Østrig. Bagved ses bl.a. Advokat Torben Permin. Fru Stadsdirektør Borchhorst og de Østrigske damer Frau Bayer und Maria Leibetseder.